5 Essential Elements For ημιμονιμα βερνικια νυχιων

Wiki Article

Πριν βάλουμε το ασετόν στα νύχια θα πρέπει να λιμάρουμε ελαφρά. Αυτό γίνεται προκειμένου να καταστρέψουμε την τελευταία στρώση του βερνικιού που έχει πολυμεριστεί, και προστατεύει τις υπόλοιπες στρώσεις του χρώματος.

Ημιμόνιμο βερνίκι μακράς διάρκειας με μέγιστη αντοχή χρώματος από τρεις εβδομάδες έως ένα μήνα

Έμπειροι τεχνικοί σύμβουλοι παρέχουν επιλύσεις και συμβουλές σε όλες τις απορίες που αντιμετωπίζει ο τεχνίτης, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι βρισκόμαστε πάντα στο πλάι του τεχνίτη άκρων.

Πληρούν όλες τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές και δεν δοκιμάζονται επάνω σε ζώα. Είναι ποιοτικά ημιμονιμα βερνικια τα οποία εμπιστεύονται και χρησιμοποιούν οι επαγγελματίες ονυχοπλαστικής για το ημιμόνιμο μανικιούρ.

Προϊόν ονυχοπλαστικής υψηλής ποιότητας με εύκολη εφαρμογή

• Ημιμόνιμο βερνίκι μακράς διάρκειας με μέγιστη αντοχή χρώματος από τρεις εβδομάδες έως ένα μήνα

Προϊόν ονυχοπλαστικής υψηλής ποιότητας με εύκολη εφαρμογή

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει καλύτερη εμπειρία χρήσης

Τα κοσμήματα που μιλούν στην καρδιά μας και τα Χριστούγεννα!

Νεσεσέρ καλλυντικών Νύχια Βερνίκια νυχιών

ΜΟΔΑ Τι είναι το ημιμόνιμο μανικιούρ και πόσο ασφαλές είναι; Ολα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Η αφαίρεση, όπως και η εφαρμογή του ημιμόνιμου είναι απλή διαδικασία. Συστήνουμε να απευθύνεστε σε επαγγελματίες για να έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και για την αποφυγή τραυματισμού στο νύχι.

Στην κορυφή όμως check here των προτιμήσεων βρίσκονται τα εύκολα σχέδια για ημιμόνιμο μανικιούρ, όπως οι γραμμές και τα πουά νύχια.

All you should do to acquire the most effective nails is solely increase our nail polishes to your cart, make your purchase and afterwards sit again and rest! Care for oneself with the most beneficial nail polish in Greece!

Report this wiki page